ANTHEMIS OÜ

Sa ei ole veel E-Krediidiinfo klient?

Seotud isikuid ja nende visualiseeringuid näevad ainult sisselogitud E-Krediidiinfo kasutajad. Oma vajadustele kõige paremini vastava paketi leiad E-Krediidiinfo pakettide võrdluse lehelt: seal saad ka E-Krediidiinfoga liituda.

Visualiseeritud seosed annavad kiire ülevaate, kuidas on isikud ja ettevõtted omavahel seotud. See on hea tööriist keerukate äriseoste mõistmiseks ja tegelike kasusaajate välja selgitamiseks.

Seotud isikute infot näevad Proff ja Proff XL kasutajad. Pakettides olev info maht erineb. Näiteks Proff kasutajad näevad esindusõigust ja omandiseoseod ja Proff XL aga lisaks ka nõukogu liikmeid ja ohumärke.

Oled E-Krediidiinfo Proff-paketi kasutaja?

Juhul, kui oled Proff-paketi kasutaja (st sul on tasuline konto E-Krediidiinfos), logi sisse ja vaata esindusõigusega isikuid, omanikke ja tütarettevõtteid.

Visualiseeritud seosed annavad kiire ülevaate, kuidas on isikud ja ettevõtted omavahel seotud. See on hea tööriist keerukate äriseoste mõistmiseks.

Liitudes meie tasulise Proff XL paketiga, näeksid sa lisaks ka nõukogu liikmeid, endisi seotud isikuid ja ohumärke. Proff XL kasutajatele on välja toodud ka Creditinfo Tegelik Kasusaaja.

Vali pakett ja liitu